Zonnecosmetica

Het gebruik van een zonnebank begint met de juiste voorbereiding. Smeer je van tevoren in met een speciale crème voor de zonnebank. De crème zal je huid beschermen en ervoor zorgen dat je huid sneller bruin wordt en langer bruin blijft.

Waarom een zonnebanklotion?

Je bruint sneller
Je krijgt een donkerdere kleur
Je bruine kleur blijft langer
Je bruiningsresultaat verbetert met maar liefst 40%
Het vochtgehalte van je huid blijft op peil
Verschillende lotions gaan fijne lijntjes en rimpeltjes tegen
De hoogwaardige ingrediënten verbeteren je huidkwaliteit

Het nut van zonnecosmetica

Dat heeft toch geen nut” of “Ik heb al een bodylotion gesmeerd” is één van de veel gehoorde antwoorden die wij krijgen wanneer wij u vragen of u zonnebank cosmetica wilt gebruiken. Wij leggen u graag uit waarom het zo belangrijk is om te smeren met een product dat speciaal voor de zonnebank is gemaakt.

Tijdens het zonnen verliest uw huid veel vocht waardoor uitdroging van de huid en huidveroudering kan ontstaan. Vocht dat u heeft verloren kunt u naderhand niet meer “terugsmeren”. Een droge huid reflecteert/blokkeert het zonlicht. Wanneer u smeert met zonnecosmetica verhoogt u uw bruiningsresultaat tot wel 40%. Een goed gehydrateerde huid zorgt ervoor dat u sneller bruin wordt en ook dat u dieper en langer bruin blijft. Het is dan ook van groot belang uw huid goed in te smeren (vlak) vóór u gaat zonnen.

Australian Gold
Designer Skin

Ook na het zonnen is het belangrijk uw huid goed te verzorgen met een aftersun, dit kunt u het best doen nadat u al een paar uur onder de zonnebank uit bent. Waarom niet gelijk? De meeste zonnecosmetica werken nog een aantal uren door om de bruining nog meer te optimaliseren. Smeert u direct een aftersun dan verbreekt u dit proces. Wilt u het beste resultaat? Smeer dan dagelijks een aftersun, u zult merken dat het werkt.

Belangrijk is ook dat u géén SPF (beschermingsfactor) smeert. Dit houdt de UV straling tegen en is alleen voor gebruik in de buitenzon. Wanneer u met een SPF smeert onder de zonnebank houdt u eigenlijk datgene tegen dat u nodig heeft om een bruine kleur te krijgen.

In onze studio vind je verschillende hoogwaardige zonnebanklotions. Laat je adviseren door een van onze zonneconsulentes welke crème het beste bij jou past. Voor ieder budget is er een crème beschikbaar dus geen reden om niet te smeren!

Contact

Not readable? Change text. captcha txt
0
WhatsApp App ons om een afspraak te maken