Zonnebank

Kom je voor het eerst zonnen? Tijdens je eerste zonbezoek zal ons deskundig personeel een huidanalyse afnemen en een persoonlijk zonadvies voor je opstellen. Dit helpt je om op een verantwoorde manier een mooi en gezond kleurtje op te bouwen.

Tips om de zonnebank te gebruiken

Laat je goed adviseren middels een huidanalyse
Drink zowel voor als na het zonnen voldoende water
Gebruik een zonnebanklotion ter bescherming van je huid
Bouw een kuur langzaam op
Stop direct met zonnen als je huid begint te prikken
Gebruik een goede verzorgende aftersun 

Onze zonnebanken

Onze zonnebanken zijn van het merk Luxura. Luxura kenmerkt zich in een luxe, stijlvolle uitstraling met veel mogelijkheden op de zonnebank. Denk aan bijvoorbeeld heerlijk verkoelende waternevel of uw eigen muziek luisteren via de MP3 ingang. In onze studio vind je de Luxura X7 en de Luxura X10.

De Luxura X7 is een ‘normale’ zonnebank met ongekend hoge bruiningsresultaten. Door de extra lange lampen is het bruiningsoppervlak optimaal en zult u van top tot teen een mooi bruin kleurtje krijgen. Het voordeel van de X7 is dat deze je lichaam stimuleert om nieuw pigment aan te maken en tegelijkertijd je pigment inkleurt. Hierdoor duurt het net iets langer voordat je je optimale bruine kleur bereikt hebt maar zal je kleur wel donkerder zijn en zal je deze veel langer vasthouden.

De Luxura X10 is een ‘zware’ zonnebank oftewel de Turbo-bruiner. De gezichtsbruiners zijn al 4x zo sterk als op de X7 en bevatten meer lichaamslampen voor een direct hoog bruiningsresultaat. Deze bank is geschikt voor de ervaren zonners en bruint uw pigment diep in.

Onze tip: Wissel zo nu en dan van bank om weer nieuw pigment op te bouwen waardoor u bruiner wordt en langer bruin blijft!

Collageen en UV-lampen in onze zonnestudio

Al onze zonnebanken zijn naast de gebruikelijke UV-lampen voorzien van collageen lampen!

De banken worden voorzien van Maxlight PREMIUM “Red” en “Blue” lampen. Deze zijn speciaal ontwikkeld om optimaal naast elkaar te functioneren en elkaar te versterken voor het beste bruiningsresultaat. Je hoort ontzettend veel onder Collageen Lichttherapie. De Maxlight PREMIUM rode lampen hebben een huidverzorgende werking. Het rode licht dringt tot diep door in de onderste huidlagen, dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. In feite wordt de volledige huid geactiveerd, waaronder de doorbloeding, hierdoor wordt ook het bruiningsproces versneld. Dit wordt ook wel het hybride effect genoemd. Het beste van twee werelden, Collageen Lichttherapie en tegelijkertijd optimaal bruinen!

De rode lampen bevatten relatief meer UV¬B licht, doordat een deel van het UV¬A spectrum door het rode licht geabsorbeerd wordt. Om dit te compenseren zijn er speciale blauwe lampen ontwikkeld die voorzien zijn van meer UV¬A licht. De intensiteit hiervan zorgt tot wel 20% voor meer directe pigmentatie. De combinatie en zorgvuldig gekozen positionering van beide lampen in een zonnebank leidt tot de best mogelijke effectieve bruining.
Kortom gebruik onze X10 en X7 met deze geweldige lampen voor een perfect en natuurlijk bruiningsresultaat!

De voordelen op een rijtje:

Bruining en huidverzorging in één
Toename elasticiteit en soepelheid van de huid
Egale, natuurlijk en diepe bruining
Meer aanmaak van vitamine D

Contact

Not readable? Change text. captcha txt
0
WhatsApp App ons om een afspraak te maken