TAPPARFUM


Wij zijn fan van Parfum! Net als jij waarschijnlijk…

Met een geurtje op ruik je lekker en voel jij je verzorgd en fris. Parfum is voor velen een bijna onbereikbaar product geworden door de schrikbarend hoge prijzen. Studio VitaSun is de enigste TapParfumbar in Roosendaal. TapParfum is een kwalitatief hoogwaardig parfum van de beste geuroliën. Zowel qua kwaliteit als geur kunnen TapParfums concurreren met de grote merken. Door het ontbreken van dure marketingcampagnes zijn TapParfums heel betaalbaar. Bovendien zijn ze duurzaam doordat de flesjes en verstuivers navulbaar zijn.

Maar wat spuit je nu eigenlijk op?

Wij garanderen uitmuntende geuren en een hoogwaardige kwaliteit. De parfums van TapParfum worden gemaakt met de hoogste kwaliteit geuroliën. Deze parfums bevat tussen de 20% en 40% aan geurbestanddelen (geurolie). Onze parfums zijn op alcoholbasis en worden gegradeerd als een parfum.

Unieke & complexe samenstelling

TapParfum

Ons assortiment bevat 160 verschillende dames (LA) en heren (LE) geuren. Zo vinden wij voor iedereen de perfecte match! Heb jij moeite met het vinden van jouw parfum? Door ons handige online systeem in de studio vind je binnen no time jouw favoriete geur of kom jij er via de unieke geurreis achter welke geur het beste bij jouw past. Natuurlijk staan wij voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van jouw match.

TapParfum Exclusive

Deze parfums zijn exclusief door hun unieke en complexe samenstelling. Deze unieke geurbeleving vind je zelden bij parfumeries en bieden je luxe geuren uit het hoger segment. De Tapparfum exclusives zijn onderverdeeld in 3 categorieën. Dames parfum (TF), Heren parfum (TM) en Unisex parfum (TN).

TapParfum bij Studio VitaSun

  • Parfum (160 bekende geurnoten) voor dames en heren
  • Kwalitatief hoogwaardige geuroliën
  • Geen dure marketingcampagnes en daardoor voordelig
  • Hervulbare flesjes en verstuivers
  • Enige TapParfumbar in Roosendaal
  • Ook cadeaubonnen om te besteden aan TapParfum
Contact

Not readable? Change text. captcha txt
0
WhatsApp App ons om een afspraak te maken