Tanden Bleken

Heeft u ook altijd al gedroomd van een mooie stralende witte lach? Laat je tanden bleken door onze tandcosmeticus bij zonnestudio VitaSun.

Wij werken als enige in de regio met X-treme Smile, het nummer 1 merk van Nederland! Met X-treme Smile wordt uw glazuur niet aangetast en krijgt u doorgaans geen gevoelige tanden of tandvlees. Wat u wel krijgt, is een witter, frisser en stralender gebit en dat binnen slechts 1 a 2 uur van uw tijd.

De voordelen van X-Treme Smile

Direct resultaat
Geen last van gevoelige tanden / tandvlees
Volledig veilig in gebruik (peroxide vrij)
Tast het glazuur niet aan
Tast bruggen, kronen en vullingen niet aan
Is voor elk budget haalbaar

Tanden bleken bij VitaSun Roosendaal

De tandenbleek behandeling

De tint van uw tanden wordt voor de behandeling bepaald, waarna uw tanden worden behandeld met een speciale spray. Vervolgens wordt de X-treme Smile bleekgel op uw tanden aangebracht. Met behulp van een professionele bleeklamp wordt de gel geactiveerd, waardoor uw tanden snel witter zullen worden. Dit proces wordt een aantal keren herhaald. Na de behandeling meten we nogmaals samen de tint op en kunt u het resultaat bekijken. U dient na de behandeling nog enige tijd rekening te houden met wat u eet, drinkt of rookt. U zult 3 maanden tot 1 jaar plezier hebben van de behandeling. Uiteraard is dit afhankelijk van uw leefstijl en de staat van uw gebit.

X-treme smile is bekend van diverse TV programma’s en draagt zorgt voor een veilige behandeling. Wij bleken PEROXIDE VRIJ! Producten bevatten hoofdzakelijk natuurlijke materialen en zijn dierproefvrij.

In onze studio bieden wij verschillende pakketten aan. Laat je informeren door een van onze medewerkers met welk pakket u het beste resultaat bereikt.

Laat je tanden bleken in Roosendaal in slechts 1 a 2 uur!

Contact

Niet te lezen? Genereer code! captcha txt

Update Coronavirus

Lieve klanten,

Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen en zien hebben wij op maandag 16-03 besloten om onze deuren te sluiten voor alle zonnebanksessies en beauty behandelingen tot en met 28-04.

Dit geldt voor zowel voor VitaSun als
Vitality Beauty & Healthy Lifestyle!

Beperkte openingstijden

Wij begrijpen erg goed dat je natuurlijk thuis je huid en haar goed wilt blijven verzorgen of vragen hebt over hoe je dat nu het beste aan kunt pakken. Daarom hebben wij besloten om tot en met 28 april tijdens werkdagen van 11.00 uur tot 15.00 uur open te gaan voor het aanschaffen van je producten en voor al het advies wat je nodig hebt om thuis je huid en haar goed te onderhouden!

Natuurlijk zullen wij ten alle tijden de strikte richtlijnen van het RIVM handhaven tijdens uw bezoek aan onze salon. Wij verwachten van u als klant dat natuurlijk ook te doen. Zo houden we het veilig voor iedereen!

Houdt onze Social Media kanalen in de gaten want ook wij zitten niet stil tijdens onze sluiting. Meer hierover volgt nog..😊

Liefs

Team VitaSun & Vitality Beauty & Healthy Lifestyle

WhatsApp App ons om een afspraak te maken