Tanden Bleken

Heeft u ook altijd al gedroomd van een mooie stralende witte lach? Laat je tanden bleken door onze tandcosmeticus bij Studio VitaSun.

Wij werken als enige in de regio met X-treme Smile, het nummer 1 merk van Nederland! Met X-treme Smile wordt uw glazuur niet aangetast en krijgt u doorgaans geen gevoelige tanden of tandvlees. Wat u wel krijgt, is een witter, frisser en stralender gebit en dat binnen slechts 1 a 2 uur van uw tijd.

De voordelen van X-Treme Smile

Direct resultaat
Geen last van gevoelige tanden / tandvlees
Volledig veilig in gebruik (peroxide vrij)
Tast het glazuur niet aan
Tast bruggen, kronen en vullingen niet aan
Is voor elk budget haalbaar

Tanden bleken
Tanden bleken bij VitaSun Roosendaal

De tandenbleek behandeling

De tint van uw tanden wordt voor de behandeling bepaald, waarna uw tanden worden behandeld met een speciale spray. Vervolgens wordt de X-treme Smile bleekgel op uw tanden aangebracht. Met behulp van een professionele bleeklamp wordt de gel geactiveerd, waardoor uw tanden snel witter zullen worden. Dit proces wordt een aantal keren herhaald. Na de behandeling meten we nogmaals samen de tint op en kunt u het resultaat bekijken. U dient na de behandeling nog enige tijd rekening te houden met wat u eet, drinkt of rookt. U zult 3 maanden tot 1 jaar plezier hebben van de behandeling. Uiteraard is dit afhankelijk van uw leefstijl en de staat van uw gebit.

X-treme smile is bekend van diverse TV programma’s en draagt zorgt voor een veilige behandeling. Wij bleken PEROXIDE VRIJ! Producten bevatten hoofdzakelijk natuurlijke materialen en zijn dierproefvrij.

In onze studio bieden wij verschillende pakketten aan. Laat je informeren door een van onze medewerkers met welk pakket u het beste resultaat bereikt.

Laat je tanden bleken in Roosendaal in slechts 1 a 2 uur!

Contact

Not readable? Change text. captcha txt
0
WhatsApp App ons om een afspraak te maken