Spray-Tan

Ook altijd al een prachtig stralende bruine huid willen hebben, maar kunt of wilt u niet onder de zonnebank? Dan kunt u bij ons ook terecht voor een Spray-Tan behandeling.

Daarom spray tanning!

Direct een gebruinde huid
Je voelt je fantastisch en zo zie je er ook uit
Het is snel, spray tanning duurt ongeveer 15 minuten
Natuurlijk resultaat
Goed voor de huid
Niet schadelijk en ook geschikt tijdens de zwangerschap

TIP!: Voor het optimale resultaat laat voor je spraytan een body scrubbehandeling doen.

Wat moet je doen voor de Spray-Tan behandeling?

  • Scrub: uw huid een dag van te voren om alle dode huidcellen te verwijderen en zo tot een mooier resultaat te komen. Houdt ook altijd rekening met scheren of waxen van de huid, dit graag altijd minimaal een dag op voorhand.
  • Make-up: verwijder alle vloeibare make-up voordat de spray-tan wordt aangebracht op de huid. Het gebruik van bodylotion, creme, parfum en deodorant wordt afgeraden op de dag van de sessie.
  • Kleding: draag op de dag van de behandeling het liefst donkere, comfortabele en loszittende kleding. Ook voor het ondergoed wat u aanhoudt tijdens de spray-tan is het verstandig om te kiezen voor donkere kleuren en draag het ondergoed wat u normaal ook draagt. Denk bijvoorbeeld aan een string of boxershort enz. Vaak wordt ervoor gekozen om te sprayen zonder BH dit om witte bandjes enz. te voorkomen. Dit alles is omdat de vloeistof in het begin nog wat af kan geven en door de loszittende kleding er geen ‘strepen of vlekken’ ontstaan. 
  • Tip! Voor het optimale resultaat laat eerst een bodyscrubbehandeling doen.

Nabehandeling Spray-Tan

De inwerktijd van de spray-tan bedraagt ongeveer 8 uur. Wij adviseren u om te douchen na deze inwerktijd! Vermijd in deze periode vooral het schuren van kleding over het lichaam en transpiratie (dus ook niet sporten). Om uw kleur goed te kunnen behouden raden wij aan om tijdens het douchen een hydraterende douchegel te gebruiken en na het douchen een bodylotion aan te brengen. Tijdens het douchen is het het beste om het lichaam met de handen te wassen en na het douchen het liefst een deppende beweging maken om af te drogen. Niet scrubben, ontharen of olie gebruiken tijdens de periode dat de spray-tan op uw huid zit.

Zo heb je het langste plezier van je kleurtje, deze blijft ongeveer 5 tot 7 dagen zitten!

Contact

Not readable? Change text. captcha txt
0
WhatsApp App ons om een afspraak te maken