Body wax

Harsen en waxen, wat is nu het verschil?

Harsen is een methode die wordt uitgevoerd met rollers en waarbij de hars met een katoenenstrip verwijdert wordt. Deze manier van harsen wordt vaak gebruikt bij grotere delen van het lichaam of gebieden die niet overgevoelig zijn.

Waxen wordt gedaan met een spatel. De wax zal stollen en daarna met een trekkende beweging verwijdert worden. Bij deze methode hecht de wax alleen aan de haren en niet aan de huid waardoor het zeer geschikt is voor de intiemere en gevoelige delen van het lichaam. Denk bijvoorbeeld aan de brazilian wax.

Doordat de haartjes met wortel en al verwijdert worden heeft u geen last meer van stoppeltjes, ingegroeide haartjes en ontstekingen. Ook blijft het haar veel langer weg. Gemiddeld komt u na 3 tot 6 weken weer terug voor een nieuwe behandeling. Na herhaaldelijk waxen of harsen zult u merken dat de haartjes veel zachter en dunner worden waardoor u nog langer plezier heeft van uw waxbehandeling.

Bij studio VitaSun kunt u terecht voor alle zones van het lichaam en zelfs een complete bodywax!

Contact

Niet te lezen? Genereer code! captcha txt

Update Coronavirus

Lieve klanten,

Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen en zien hebben wij op maandag 16-03 besloten om onze deuren te sluiten voor alle zonnebanksessies en beauty behandelingen tot en met 28-04.

Dit geldt voor zowel voor VitaSun als
Vitality Beauty & Healthy Lifestyle!

Beperkte openingstijden

Wij begrijpen erg goed dat je natuurlijk thuis je huid en haar goed wilt blijven verzorgen of vragen hebt over hoe je dat nu het beste aan kunt pakken. Daarom hebben wij besloten om tot en met 28 april tijdens werkdagen van 11.00 uur tot 15.00 uur open te gaan voor het aanschaffen van je producten en voor al het advies wat je nodig hebt om thuis je huid en haar goed te onderhouden!

Natuurlijk zullen wij ten alle tijden de strikte richtlijnen van het RIVM handhaven tijdens uw bezoek aan onze salon. Wij verwachten van u als klant dat natuurlijk ook te doen. Zo houden we het veilig voor iedereen!

Houdt onze Social Media kanalen in de gaten want ook wij zitten niet stil tijdens onze sluiting. Meer hierover volgt nog..😊

Liefs

Team VitaSun & Vitality Beauty & Healthy Lifestyle

WhatsApp App ons om een afspraak te maken